Nordiske PERLER

VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Smaken av sommer VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Smaken av sommer (BÆRUMS VERK) Værtshuset Bærums Verk er en perle av en restaurant. Her får du den ekte smaken av sommer. Her er det hjerterom, historie i veggene og – en av Norges beste menyer. På Værtshuset Bærums Verk regjerer Ulla og Bob Laycock - sammen med mange dyktige servitører og kokker..  


RINGNES GÅRD: Spennende Krøderen RINGNES GÅRD: Spennende Krøderen (KRØDEREN) Området under Norefjell og rundtomkring den vakre innsjøen Krøderen i Buskerud er full av spennende og eventyrlige opplevelser. Her finner du den vakre herregården Ringnes Gård, høyfjell, golfbaner, veterantog og nye og gamle kunstnere. 


VESTLIA RESORT: Påske med Jan Eggum - og Skarverennet VESTLIA RESORT: Påske med Jan Eggum - og Skarverennet (GEILO) Vestlia Resort på Geilo får storbesøk i påsken. Palmesøndag, 14. april, holder Jan Eggum konsert. På scenen oser han av mer humor, varme og livserfaring enn de fleste. Klikk deg videre og bestill årets påskeferie - og billett til årets påskekonsert. Husk: 26. - 28. april går Skarverennet av stabelen. Husk å bestille rom. 


RINGNES GÅRD: Kurs, seminarer, selskaper – og bryllup RINGNES GÅRD: Kurs, seminarer, selskaper – og bryllup (KRØDEREN) Ringnes Gård er en annerledes herregård med fokus på familiearrangementer som konfirmasjon, minnestunder, barnedåp og bryllup, kick off, firmafester, sommerfester, julebord, kurs og konferanser. 


VESTLIA RESORT: JenteCamp med Yngvar Andersen VESTLIA RESORT: JenteCamp med Yngvar Andersen (GEILO) 15. – 17.juni inviterer Vestlia Resort til inspirerende JenteCamp med Yngvar Andersen. Det blir to dager med helpensjon, treningstimer og yoga, foredrag, InBody kroppsanalyse, Goodiebag og mye god, sunn og velsmakende mat. 


TUVA THORSON: Ulvemamman på Langedrag TUVA THORSON: Ulvemamman på Langedrag

(NESBYEN) Tuva Thorson på ulveparken Langedrag er en av Norges modigste kvinner. Hun er venn med to voksne ulver. Her er programmet for påskens aktiviteter på Langedrag.

 


RINGNES GÅRD. Herregården under Norefjell RINGNES GÅRD. Herregården under Norefjell (KRØDEREN) Ringnes Gård disponerer inntil 42 senger fordelt på hotellrom og flotte hytter, i vakre og herskapelige omgivelser under Norefjell. Den vakre herregården ved Krøderen i Buskerud passer seg ypperlig for kick-off, kurs- og møtevirksomhet – og bryllup. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Unik matopplevelse VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Unik matopplevelse
(BÆRUM) Værtshuset Bærums Verk i Lommedalen er et ukomplisert sted, med menyer som det er vanskelig å glemme. Værtshuset Bærums Verk er lett å like. Enten det er en kurs- og konferanse-gruppe, et bryllupsfølge, konfirmasjon, barnedåp eller private familiemiddager sammen med de du er glad i. 
 


SANDEN Hotell, Mat & Vinhus SANDEN Hotell, Mat & Vinhus (HOKKSUND) Sanden hotell er et lite og hjemmekoselig hotell med 13 overnattingsrom med utsikt over en av Europas beste lakseelver, Drammenselva. Vi har fokus på gjesten, hvor det viktigste for oss er at du skal trives både når du bor og spiser.  


VESTLIA RESORT: Helse- og velvære med Ingrid Kristiansen VESTLIA RESORT: Helse- og velvære med Ingrid Kristiansen

(GEILO) Vestlia Resort inviterer til Helse og velvære-helg 6. - 8. september 2019. Bli inspirert til et bedre liv sammen med Ingrid Kristiansen og Audun Myskja. Helgen byr på masse glede og inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn!

 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Vinn middag for to på vertshuset VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Vinn middag for to på vertshuset (BÆRUM ) KONKURRANSE. Vinn gourmetmiddag for to på en av Norges beste restauranter, Værtshuset Bærums Verk. Svar riktig på vårt enkle spørsmål og vær med på den spennende trekningen. Når ble Værtshuset Bærums Verk oppført? Gevinstens verdi: kr 1.330. 


JAN THOMAS: Bli freshet opp på Vestlia Resort JAN THOMAS: Bli freshet opp på Vestlia Resort

(OSLO) Han bruker kjærligheten for å komme seg opp og frem i livet. Men stylisten Jan Thomas er også en tøff arbeidsgiver, som ansetter folk, for så å kvitte seg med dem om de ikke duger. - Det låter brutalt, men sånn er livet, sier han. Bli med Jan Thomas og Christopher Mørch Husby på jentetur til Geilo, 10. - 12. mai 2019.

 


HOLMSBU Badehotell HOLMSBU Badehotell

(HURUM) Holmsbu Badehotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Hurum kommune. Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 80 sengeplasser fordelt på 36 flotte hotellrom, konferanserom, selskapslokaler, bar og restaurant og er nylig totalrenovert. 

 


SORIA MORIA: Eventyrlig på Oslos tak SORIA MORIA: Eventyrlig på Oslos tak (OSLO) Soria Moria hotell og konferansesenter er til for de som ønsker å komme opp i høyden, opp fra Oslo sentrum. Her er det 156 rom og plass fra 2 til 280 konferansedeltagere. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløs konferanse VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløs konferanse (BÆRUM) Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Nå er stedet at av Norges aller beste mat- og konferansesteder. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). (BÆRUMS VERK). FULLTEGNET. 8. mars vil VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK feire Kvinnedagen med å servere en gourmetmiddag og besøk av tre fantastiske kvinner, vinprodusenten Heidi Schröck, designeren Pia Erlund og Trine Godager hos Verket Blomster Binderi.  


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Julen på Værtshuset VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Julen på Værtshuset (BÆRUM) Jul betyr god mat, og det får vi på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap. Nå er restauranten en av Norges aller beste. Det dufter og smaker jul i de gamle romantiske bygningene. 


SON SPA: En matt perle ved fjorden SON SPA: En matt perle ved fjorden (VESTBY) SON SPA er et konferansehotell som kan tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper gode konferanser. Son Spa hadde ti års jubileum i 2018. Son Spa er et spa-hotell som er blitt litt matt i den idylliske lakken. 


GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän (SVERIGE) 

Fiskebäckskil er et vakkert lite tettsted på øya Skaftö i Bohuslän i Sverige. Nå kan du vinne weekend for to på det eksotiske hotellet Gullmarsstrand. 


 


VESTLIA RESORT: Vinter på Geilo VESTLIA RESORT: Vinter på Geilo (GEILO) Et opphold på VESTLIA RESORT er årets høydepunkt på Geilo. Det er hotellet for de gode opplevelsene, for deilig vinter- jul og påskemat og ski i løype og bakke. Her kan vi sitte i solveggen, med utsikt mot hvite vidder, Hallingskarven og Ustedalsfjorden og en en natur som lokker og blender. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 6 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no