Nordiske PERLER

VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). (BÆRUMS VERK). FULLTEGNET. 8. mars vil VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK feire Kvinnedagen med å servere en gourmetmiddag og besøk av tre fantastiske kvinner, vinprodusenten Heidi Schröck, designeren Pia Erlund og Trine Godager hos Verket Blomster Binderi.  


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløst VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløst (BÆRUM) Jul betyr god mat, og det får vi på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap. Nå er restauranten en av Norges aller beste. Det dufter og smaker jul i de gamle romantiske bygningene. 


SON SPA: En matt perle ved fjorden SON SPA: En matt perle ved fjorden (VESTBY) SON SPA er et konferansehotell som kan tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper gode konferanser. Son Spa hadde ti års jubileum i 2018. Son Spa er et spa-hotell som er blitt litt matt i den idylliske lakken. 


GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän (SVERIGE) 

Fiskebäckskil er et vakkert lite tettsted på øya Skaftö i Bohuslän i Sverige. Nå kan du vinne weekend for to på det eksotiske hotellet Gullmarsstrand. 


 


VESTLIA RESORT: Vinter på Geilo VESTLIA RESORT: Vinter på Geilo (GEILO) Et opphold på VESTLIA RESORT er årets høydepunkt på Geilo. Det er hotellet for de gode opplevelsene, for deilig vinter- jul og påskemat og ski i løype og bakke. Her kan vi sitte i solveggen, med utsikt mot hvite vidder, Hallingskarven og Ustedalsfjorden og en en natur som lokker og blender. 


VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat

(VARBERG) Varbergs Kusthotell klarer å holde på det klassiske spa-konseptet, helse gjennom vann, som ikke bare er nytelse, men også helsebringende.

. 


JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning

(KØBENHAVN) 17. november er starten på den berømte danske Jette Frölich-julen i Tivoli i København. Her har hun sin egen julestue. Julestuen i Tivoli er åpen fra 17. november – 31. desember, kl 11 – 23, fredag – lørdag 11. – 24.

 


HOLMSBU HOTEL & SPA: Sjarme og sjel ved fjorden HOLMSBU HOTEL & SPA: Sjarme og sjel ved fjorden (HOLMSBU) Holmsbu Hotel & Spa har møteplasser med sjarm og sjel og egner seg for alle anledninger – fra store konsernkonferanser til intime lunsjmøter i vakker skjærgårdsidyll. 


LISE LAA: Lises småmat og rømmebrød LISE LAA: Lises småmat og rømmebrød (ÅL I HALLINGDAL) Lise Laa på Ål i Hallingdal byr på de deiligste lokale matretter. Det er gammel historie i hver eneste matbit. 


HOLMSBU HOTEL & SPA: Smaken av natur og friskt hav HOLMSBU HOTEL & SPA: Smaken av natur og friskt hav
NORDISKE PERLER ANBEFALER

(HOLMSBU) Kjøkkensjef Ivan Zeba på Holmsbu Hotell & Spa teppebomber smaksløker, sjel og sinn. Til det hele får vi rause glass med matchende viner. Restauranten har funnet sin identitet.

 


HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent (OSLO) Der hvor Hotel Bristol i dag reiser sine mektige fasader, lå det for vel hundre år siden noen gamle hus. Nå er Oslo-hotellet blitt et av Norges mest moderne møte- og konferansesentre. 


VESTLIA RESORT: Alle tiders juleshow til Geilo VESTLIA RESORT: Alle tiders juleshow til Geilo (GEILO) 1. desember 2018 kl 19.00 blir det julefest på Vestlia Resort på Geilo. Da sparkes julehøytiden i gang med Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagel-Dahl. Hele hotellet vil fylles med herlig julestemning. 


HELSINKI: Sild på berømte Salutorget HELSINKI: Sild på berømte Salutorget

(HELSINKI) Jeg nyter den ramsalte sjølukten, jeg smatter, smaker og fryder meg over den finske østersjøsilden på det berømte Salutorget. 7. - 13. oktober er det nytt stort sildemarked på Salutorget i Helsinki.

 


SVERIGES 5 BESTE SPA OG KONFERANSE: Svenske spahotell det er en fryd å besøke SVERIGES 5 BESTE SPA OG KONFERANSE: Svenske spahotell det er en fryd å besøke

(SVERIGE) Elsker du å synke tilbake i varme bad, livgivende massasjer og nyte de aller beste spamenyene? NordiskePerler anbefaler de 5 beste spa- og konferansehotellene i Sverige. 

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros.

 


MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Da Mikael Forselius var hotell- og restaurantdirektør på Røros visste han hva god mat var. I boken Matauk har han samle gode historier og opplevelser ute i naturen. Det er det blitt mange gode oppskrifter av. Her er fem av dem. Mikael Forselius ble fom 2017 ansatt som ny hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim.

 


GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet
NORDISKE PERLER ANBEFALER
(GULLMARSSTRAND) Det er ingen tvil, Fiskebäckskil er en vakker plass, med duft av gammel og hektisk svensk sjøfart, seilbåter, skippere og all verdens deilige sjømat. Her ligger Gullmarsstrand, et av Sveriges flotteste konferansehotell.  


SOMMER-SVERIGE: De 4 mest berømte kunstnerne i Bohuslän SOMMER-SVERIGE: De 4 mest berømte kunstnerne i Bohuslän (BOHUSLÄN) Møt sommeren med til Ingrid Bergman, Carl Wilhelm Wilhelmson, Camilla Läckberg og Evert Taube. Bohuslän på vestkysten av Sverige er full av mennesker som er blitt verdensberømte. 


STAVERN: Norges smilehull STAVERN: Norges smilehull

(STAVERN) Stavern har 200 soldager i året og er et av Norges beste feriesteder. Det syder og koker som i Syden om sommeren. I år har det nesten vært for mye av det gode.

 


TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap

(TISVILDELEJE) Våre sommerfavoritter: Vennskap i Nejlinge og Tisvildeleje, den vakre blomsten Blåregn, badingen på Tisvildelejestranden, kryddersild, sure rips, søt myggkløe - og en tallerken rabarbrasuppe. Hvordan er din sommer? 

 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no