MARIA ELENA KOPPANGEN: Lakk-kunstneren MARIA ELENA KOPPANGEN: Lakk-kunstneren

(DRAMMEN) På Eiker Billakkering i Solbergelva får Maria Elena Koppangen uttrykke seg, på panseret på en svær Trans Am. Nå ser vi henne også på TV – på TV3, både som bilentusiast og som kokk, i Garagen og i MasterChef. Av Øyvind Risvik.

 


ELEKTRISKE SYKLER I DRAMMEN: Tohjuling for motbakker ELEKTRISKE SYKLER I DRAMMEN: Tohjuling for motbakker

(DRAMMEN) Jan Paulsen og Terje Syvertsen i Drammen Tempoklubb elsker elektriske sykler. – Nå slipper vi å slite oss i hjel for å komme av sted… Av Øyvind Risvik.

 


JOSEPH ANGYAL: Til Drammen med sin ungarske musikk JOSEPH ANGYAL: Til Drammen med sin ungarske musikk (DRAMMEN) Joseph Angyal kom fra Ungarn til Drammen for å bli musiker. - Jeg får ut temperamentet ved hjelp av fiolinen, saksofonen og fløytene, sier han. Av Øyvind Risvik. 


KUNSTEN I DRAMMEN: Hans Martin Øiens ruvende turbinskulptur ved elven KUNSTEN I DRAMMEN: Hans Martin Øiens ruvende turbinskulptur ved elven

(DRAMMEN) Nederst på Strandpromenaden finne du Hans Martin Øiens ruvende turbinskulptur "Vannet gir kraft".

 


INGE OG SEYNABOU: Han giftet seg med en afrikansk prinsesse INGE OG SEYNABOU: Han giftet seg med en afrikansk prinsesse

(DRAMMEN) Inge Stamsvik gikk inn på en kafe i Dakar i Senegal. Der møtte han en av de vakreste kvinnene han til da hadde sett. Nå har Inge vært gift med Seynabou i snart femten år. Av Øyvind Risvik.

 


HENNING SKAU: Sjefen på sykkelen HENNING SKAU: Sjefen på sykkelen

(DRAMMEN) Henning Skau er trafikkansvarlig i Søndre Buskerud Politidistrikt. I tiden 18. – 22. mai er han Head of Police for sykkelrittet Tour of Norway. Av Øyvind Risvik.

 


ASTRI OG DEVEGG RUUD: Vår vakre hage ASTRI OG DEVEGG RUUD: Vår vakre hage

(DRAMMEN) Etter en lang og trist vinter, er det ikke noe mer oppmuntrende enn å se blomster som begynner å dukke opp fra jorden, sier Astrid og Devegg Ruud i Drammen. Av Øyvind Risvik.

 


VÅREN I DRAMMEN: Kortreist mat på Konnerud VÅREN I DRAMMEN: Kortreist mat på Konnerud

(DRAMMEN) Lenge før snøen smelter spiser Frode Holst på Konnerud rosenkålsalat og jordskokksuppe, direkte fra kjøkkenhagen. Han tar grønnsakene med inn og lager de deiligste retter. Av Øyvind Risvik.

 


LASSE BARTHEL: Tatoveringene - min kjærlighet til mamma LASSE BARTHEL: Tatoveringene - min kjærlighet til mamma

(DRAMMEN) Jeg takker mamma for at vi har blitt de tøffe gutta som vi er. Uten henne hadde min bror Per og jeg sittet på en institusjon i dag. Av Øyvind Risvik.

 


DRAMMENSELVAS VENNER: Lidenskap for Ælva DRAMMENSELVAS VENNER: Lidenskap for Ælva

(DRAMMEN) De har alle en sterk lidenskap, Drammenselva. Bli med en entusiastisk gjeng på vandring langs elvebredden i Norges vakreste by. Av Øyvind Risvik.

 


ØYSTEIN REMME: Ildsjelen Øystein ØYSTEIN REMME: Ildsjelen Øystein

(DRAMMEN) Øystein Remme i Drammen er mannen bak Megabandet og Remme Brothers Band. Nå kommer han endelig ut med sin debutplate, Homeward. Av Øyvind Risvik

 


«« First |1 2 | Next › Last ››