Nordiske PERLER

TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål

(TISVILDELEJE) Mitt første sommerbad i Tisvildeleje. I full galopp, dukk ned og opp igjen. Det tok ti sekunder og foregikk ikke uten skrik og skrål. Nå gruer jeg meg allerede til neste sommer. Av Øyvind Risvik.

 


GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(GÖTA KANAL) Som et blått vakkert bånd snor Göta Kanal seg gjennom det svenske landskapet. Det er så vi hører Evert Taube synge «Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vil» i det fjerne. Av Øyvind Risvik.

 


VESTLIA RESORT: Trim og velvære med Cecilie Skog VESTLIA RESORT: Trim og velvære med Cecilie Skog (GEILO) Vestlia Resort er hotellet for mine gode opplevelser, her vi sitter i solveggen, med utsikt mot Hallingskarven og Ustedalsfjorden, mot en natur som blender og turløyper som utfordrer. 22. - 24. september kommer Cecilie Skog til Vestlia, til en helg med trening, velvære og masse moro! Av Øyvind Risvik. 


TISVILDELEJE: Eksotiske Danmark TISVILDELEJE: Eksotiske Danmark (TISVILDELEJE) Bli med til det dramatiske, vakre og eksotiske Danmark, til landet som er som et maleri, som viser oss det vi trenger for å finne tilbake til etterlengtet ro og fred. Av Øyvind Risvik. 


STAVERN: Norges smilehull STAVERN: Norges smilehull (STAVERN) Stavern har 200 soldager i året og er et av Norges beste feriesteder. Det syder og koker som i Syden om sommeren. Av Øyvind Risvik.

 


HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København

(KØBENHAVN) Hotel Skt. Petri i København har en deilig utsikt mot pittoreske bakgårder, Rundetårn og Tivoli. Det er raust om vinteren og vidunderlig om sommeren. Beklageligvis skjemmes det hele av en iherdig renovering. Av Øyvind Risvik.

 


7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter 7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter

(NORGE, SVERIGE, FINLAND OG DANMARK) Bli med på besøk hos Pippi, Emil, kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by, Mummitrollet og Solan og Ludvig. Av Øyvind Risvik.

 


FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk
NORDISKE PERLER ANBEFALER
(FREDENSBORG PÅ NORDSJÆLLAND) For de av oss med hang til romantikk og et lite snev av det kongelige, stortrives på Fredensborg Store Kro. Her sover vi trygt i kongelige himmelsenger og spiser middag blant antikkens nymfer. Av Øyvind Risvik. 


HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er et av de mest erkedanske og aller beste frokostrestaurantene i København. Her nyter jeg sild og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie… Av Øyvind Risvik.

 


TISVILDELEJE. Et dansk paradis TISVILDELEJE. Et dansk paradis

(TISVILDELEJE) Har kan vi kaste av oss det som tynger. Her er det ikke plass for religion eller politikk, her er det bare plass for de som er litt annerledes og passe avslappet og frisinnet. Av Øyvind Risvik.

 


SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje

(TISVILDELEJE) Sankt Helene er et av Danmarks vakreste feriesentre. Det ligger på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


SOMMERLANDET: Sommer`n på Hvasser SOMMERLANDET: Sommer`n på Hvasser

(TJØME) Snart kommer den beste av alle årstider til Hvasser, ytterst på Tjømelandet. Når engene gnistrer av markblomster. Av marikåpe, blåklokke, kornblomst og forglemmegei. Da er endelig sommeren kommet... Av Øyvind Risvik.

 


RAMTON CAMPING - Idyll ved Oslofjorden RAMTON CAMPING - Idyll ved Oslofjorden

(RØYKEN) Ramton Camping ligger praktfullt til ved Oslofjorden, 28 km sørøst for Drammen. Stedet er veldrevet og har lange tradisjoner. Det første spissteltet ble satt opp sommeren 1931.

 


JULIUS I DYREPARKEN. Rampungen som ble berømt JULIUS I DYREPARKEN. Rampungen som ble berømt

(KRISTIANSAND) 26. desember for 37 år siden ble det født en rampunge i Kristiansand. Julius ble han døpt. Pappa Edvard Moseid i Dyreparken fikk et familiemedlem som var mer enn uskikkelig, og familien Risvik fikk en venn for livet. Av Øyvind Risvik.

 


VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel

(GEILO) 5. - 7. mai arrangeres Grete Roede Camp på Vestlia Resort på Geilo. En helg for alle som vil lære mer om livsstilsendring og bli proppfull av energi.  Grete Roede Camp er avsluttet. Av Øyvind Risvik.


 


HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser

(HURUM) Holmsbu Hotel & Spa ligger flott til mellom Holmsbu og Rødtangen. Ute i Drammensfjorden gir vakre omgivelser og sunn livsstil deg de beste konferanse- og spaopplevelsene.

 


LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(OSLO) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste rettene. Her er fire av deres beste oppskrifter. 2. april starter de kokkeskole for barn. Av Øyvind Risvik.

 


SANDEN Hotell, Mat & Vinhus SANDEN Hotell, Mat & Vinhus (HOKKSUND) Sanden hotell er et lite og hjemmekoselig hotell med 13 overnattingsrom med utsikt over en av Europas beste lakseelver, Drammenselva. Vi har fokus på gjesten, hvor det viktigste for oss er at du skal trives både når du bor og spiser.  


FREDENSBORGS HERRGÅRD: Historisk sus - i Pippis verden FREDENSBORGS HERRGÅRD: Historisk sus - i Pippis verden

(VIMMERBY) På Fredensborgs Herrgård i Sverige lever historien og Astrid Lindgrens berømte «sagovärd» godt sammen. Det lukter av høytid, tradisjoner og eventyr. Det er nesten så vi ser den svenske elgen i den romantiske solnedgangen. Av Øyvind Risvik.

 


ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia

(GEILO) 22. februar kommer Bocuse D`Or-vinneren Ørjan Johannessen og musikerne Heine Totland og Gisle Børge Styve til Vestlia Resort på Geilo. Opplev verdens beste kokkekunst, få servert hans beste 4-retters middag og få underholdning, god vin og masse hygge. Ørjan Johannessens gourmetweekend på Vestlia Resort er avsluttet. Av Øyvind Risvik.

 


«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Telefon 32 23 40 70

Mobil 950 74 851

post@visitdrammen.no

Redaksjonen

NordiskePERLER, FRIMINUTT

Øyvind Risvik 
Telefon +47 909 11326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

VisitDRAMMEN, VisitNORWAY

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 32 23 40 70

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no